You are here

Klapventiler

Klik her for at downloade Acrobat Reader


Klapventil

Dustcontrols klapventiler er ubetinget markedets mest robuste. Huset er støbt i aluminium, og klappen, som holdes på plads af en kraftig fjeder, er i kraftig plast med indvendig gummitætning.

Klapventilen monteres på rørsystemet med samme type samling, som benyttes til at samle rørsystemet med.

Alle klapventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitche på klapventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Klapventil-produktblad (0,8 MB)
Klapventiler-prisliste (0,9 MB)Vægventil

Dustcontrols vægventiler kan både leveres hvidlakeret og i poleret aluminium.

Der leveres to forskellige monteringssæt; det ene med 90° bøjning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal skjules i væggen, og det andet med lige tilslutning, som typisk anvendes, når rørsystemet skal føres synligt på bagsiden af væggen.

Vægventilerne kan leveres med og uden microswitch. Med microswitche i vægventilerne startes og stoppes rengøringssystemet automatisk.

Klapventil-produktblad (0,8 MB)
Klapventiler-prisliste (0,9 MB)Væg- og gulvventil

Dustcontrols væg- og gulvventil er specielt velegnet til nedstøbning i gulve.

Når ventilen nedstøbes, ligger den helt plant med gulvet og tåler en punktlast på hele 180 kg.

Ventilen er med sit rustfaste og plane låg ligeledes velegnet til montage i renrumsvægge. Ventilen åbnes nemt med en lille nøgle-krog.

Klapventil-produktblad (0,8 MB)
Klapventiler-prisliste (0,9 MB)Væg- og gulvventil til renrum

Denne væg- og gulvventil er speciel udviklet til at opfylde kravene til renrumsløsninger. Ventilen har antistatisk ventilhus produceret i armeret polypropylen. Den udvendige (synlige) del er i rustfast stål.

Ventilen passer i teknikvægge og -gulve og kan ligeledes nedstøbes i betongulve. Låg, fjeder og dækplade kan udskiftes uden at demontere ventilhuset.

Ventilen passer til Ø38 mm rengøringstilbehør og kan udrustes med induktiv sensor til automatisk start/stop af rengøringssystemet.

Klapventil-produktblad (0,8 MB)
Klapventiler-prisliste (0,9 MB)