You are here

FlexHood

Klik her for at downloade Acrobat Reader


FlexHood - modulopbygget udsugningshætte

Den modulopbyggede udsugningshætte, FlexHood, betyder, at du kan få præcis den løsning til udsugning af røg, som passer til dine behov – selv når det ikke er muligt at udsuge direkte ved kilden, som f.eks. robotsvejs.

Det velgennemtænkte, modulopbyggede design gør det muligt at skræddersy hætten efter dine ønsker. Den kan fås til arbejdsområder på 1,5 m2 til 30 m2 med en maksimumbredde på 5,5 meter og en maksimumlængde på 5,5 meter. FlexHood kan placeres på ben eller monteres i loftet. Begge muligheder gør det nemt at placere den over det aktuelle arbejdsområde. Du kan tilføje forskelligt tilbehør som for eksempel lysarmatur, aluminiumsben og svejsegardin.

Traditionelle udsugningshætter har oftest centreret udsugning. FlexHood har en innovativ rammekonstruktion med randsug, som trækker røgen ud via hættens kanter. Denne meget effektive udsugningsmetode forhindrer røgen i at lække ud gennem siderne på hætten. Ved hjælp af den velfungerende udsugning skaber FlexHood et rent arbejdsmiljø med mindst mulig udsuget luftmængde.

FlexHood-brochure (0,5 MB)