You are here

Ventilatorer

Klik her for at downloade Acrobat Reader


FUA-ventilatorer • F-serien
Kraftig, fuldsvejst konstruktion, som sikrer dynamisk balance og støjsvag drift.

Plymovents F-serie-ventilatorer har et kraftigt, fuldsvejst ventilatorhus og et letvægts aluminium-skovlhjul, som sikrer både dynamisk balance og støjsvag drift.

F-serien er udrustet med sikkerhedsnet på både ind- og udløb. Desuden kan ventilatorens udløbsposition let ændres og dermed tilpasses til den aktuelle opgave.

Modellerne FUA-1300, FUA-1800 og FUA-2100 passer direkte på vægfæstet på sugearmene EA, LM-2 og KUA.

Produktblad på ventilatorer (0,6 MB)
Ventilator-prisliste (0,3 MB)BSFM • transportable ventilatorer

Plymovents transportable kvalitetsventilatorer til service og reparationsopgaver. Den kraftige, fuldsvejste konstruktion sikrer både dynamisk balance og støjsvag drift.

De transportable kvalitetsventilatorer skiller sig ud fra mængden på flere punkter. Kvaliteten udmærker sig bl.a. ved det fuldsvejste hus, som sikrer dynamisk balance med minimale vibrationer og støjsvag drift. Det lette aluminiumsskovhjul med bagudvendte skovle sikrer en høj ydelse selv ved relativt høje undertryk, som bl.a. kræves, når der monteres fleksslange på afkastet.

Ventilatorerne leveres komplet med kraftigt gulvstativ i stål, metalhåndtag, 5 m el-kabel (230 V), sikkerhedsnet på ind- og udløb, 2 m højkvalitets-flekslange Ø160 mm, sugetragt med håndtag og to kraftige magneter.

Produktblad på transportable ventilatorer (0,3 MB)