You are here

Leverandører


Siden grundlæggelsen i 1972 har Dustcontrol AB leveret innovative højvakuumsløsninger. I dag er Dustcontrol med 140 ansatte en førende global leverandør af såvel mobile som stationære løsninger og systemer. Foruden de mange standardprodukter, som omfatter højtryksventilatorer, turbopumper, forudskillere, containere, filtre, rørsystemer og rengøringsudrustninger, kan Dustcontrol også levere kundetilpassede komponenter og løsninger. Dustcontrol er endvidere kendt for sine kompetencer inden for ATEX-løsninger. Klik på logoet for at besøge Dustcontrols hjemmeside.

Plymovent AB er blandt verdens største og førende inden for salg af produkter til udsugning og filtrering af forskellige forureninger i forbindelse med produktion. Programmet rummer bl.a. sugearme, automatikspjæld, støvfiltre og olietågefiltre, ventilatorer m.v. Klik på logoet for at besøge Plymovents hjemmeside.

NB Ventilation må i dag betragtes som den førende leverandør af krydsvekslere og varmegenindvindings-aggregater til industriel brug. NB Ventilation skræddersyer altid sine aggregater til den specifikke opgave, hvilket resulterer i gode løsninger og optimale udnyttelsesgrader. Med aggregater fra NB Ventilation er du sikker på kvalitet og gennemtænkte løsninger. Dansk Procesventilation samarbejder med NB Ventilation, når procesventilationen skal kombineres med varmegenindvinding og/eller erstatningsluft. Klik på logoet for at besøge NB Ventilations hjemmeside.